Om boendet

Chalet Ramundberget

I Chalet Ramundberget finns det två lägenheter att boka, båda om sex bäddar vardera. Bäddarna är fördelade på två sovrum, där det ena har två bäddar som kan antingen användas som dubbelsäng, eller som två enkelsängar. Det andra rummet har två platsbyggda våningssängar, totalt fyra bäddar. Du sover gott och vaknar utvilad, då samtliga sängar kommer från Tempur. Båda sovrummen är utrustade med TV.

 

 

 

 

I det kombinerade vardagsrummet/köket kan du njuta av en braskamin framför soffgruppen, och självklart en rejäl TV. Vardagsrummet är också utrustat med ett urval av sällskapsspel för alla åldrar. Musiken i det integrerade högtalarsystemet väljer du själv på din Ipod eller telefon och kopplar upp dig enkelt med en kabel som finns vid en för ändamålet platsbyggd hylla i köket. I det trivsamma köket hittar du förutom vitvaror från Miele (induktionshäll, micro och kombinerad kyl/frys), dessutom grytor från Le Creuset, brödrost från Dualit och en riktig kvalitetskaffebryggare för att du ska kunna börja din dag på bästa sätt.

Efter en dag i backen eller i spåren kan du mjuka upp musklerna i bastun, som är utrustad med ljudsystem och ångaggregat. Toaletten är separat för största diskretion. I det kombinerade baggagerummet/tvättstugan står både tvättmaskin och torktumlare redo att användas vid behov. I hallen tar torkskåpet hand om eventuella blöta kläder och skotorken torkar dina pjäxor eller skor så att du är redo för en ny dag utomhus imorgon.

 

Lägenheterna är utrustade med WiFi, golvvärme, allergikuddar och -täcken. Husdjur är inte tillåtna.

Stor vikt har lagts på att skapa ett trivsamt boende för våra gäster.